Halloweenpyssla enkla monster av toarullar

Monster kan se ut hur lite hur som helst. Det är en av tjusningarna med dem. Benämningen monster till trots behöver de inte vara eller se elaka ut, som i bilderboken Vi är monsterbarn. I den här boken är monsterkaraktärerna snälla inifrån och ut. Fantastisk barnbok, förresten! I dag vaknade jag med en konstig känsla att det är nu det gäller, om jag ska bli något sånär klar med årets halloweentema.

halloweenpyssla enkla monster av toarullar
Bild: © Ekaterina Morozova / iStock

Ville från början göra 50 inspirationsinlägg men kommer nöja mig med närmare 20. Har sällan realistiska förväntningar på vad jag ska hinna med under mina arbetsdagar. Varje liten sak jag gör tar nämligen sin lilla tid. I vilket fall är jag nu mera än redo att visa de här monstren, som du enkelt pysslar av toarullar.

Enkelt halloweenpyssel med monster av toarullar

I likhet med fladdermössen och katterna av toarullar behöver du inte så mycket pysselmaterial för att komma i gång med detta monsterpyssel. Du behöver toarullar, någon form av hobby- eller skolfärger, pensel, färgade papper, någon form av färgpennor, sax samt lim, som exempel på användbara material för att halloweenpyssla monster av toarullar.

toarullar monster
Bild: © Ekaterina Morozova / iStock

Du börjar pysslet med att måla toarullen i en valfri färg och låta den torka. Därefter klipper du till bitar ur de färgade pappren, kanske ritar på dem lite grann och limmar fast dem på toarullen. Enklare än så här blir det väl knappast inte!? Jag kommer fylla på med ännu mera toarulle- och monsterinspiration, så att du får ännu flera tips på hur du kan pyssla toarullemonster.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.