Måla och skriv! Kreativt blad med ett spökhus

Spökhus är något av det mest spännande jag vet och jag drömmer om att jaga spöken i dem. Att fantisera om hemsökta platser är det näst bästa efter att vara spökjägare, så det tänker jag skapa kreativa förutsättningar för att göra. Man kan väl alltid dagdrömma, liksom! Inför halloween knåpar jag ihop mängder av pysselblad, och här har du ett skriv- och målarblad i ett.

måla och skriv spökhus

Måla det läskiga huset och skriv en berättelse om det! Om pappret tar slut är det bara att fortsätta på vanligt randigt papper. Om du gillar den här typen av kreativa övningar har du kanske även glädje av pysselbladen för att kladda läskiga miljöer runt spökträd?

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *