Kontakta Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och jag är skribent med fokus på SEO-texter av det redaktionella slaget. Det märks säkert på hur jag skriver blogginläggen här på Sandrajonsson.se. Jag är utbildad i kreativt skrivande, kulturjournalistik, socialantropologi (fil.mag.) samt i antikens kultur och samhällsliv (fil. mag.). För mig är denna blogg en fristad, ett ställe i cyberrymden där jag får skriva om precis vad jag vill. Så viktigt att låta kreativiteten flöda!

Jag driver ett helt lass webbprojekt varav två av dem drar in över 100 000 besökare i månaden. Två, alltså. Jag är ganska haj på digital marknadsföring men förlitar mig mer och mer på sökmotoroptimering, som ger mig friheten att skriva om allt från böcker till målarbilder. Om du vill beställa SEO-texter av mig är du varmt välkommen att använda kontaktformuläret här nedanför. Jag tar betalt per ord och priset är 85 öre/ord exkl. moms.

Fyll i dina uppgifter