Natur Printables

Spåra och måla eklöven! En målarbild för att öva finmotorik

Kan du spåra linjerna i eklöven?

***Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON.com och Skapamer.se***

eklöv målarbild
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Det finns oändligt många sätt att öva finmotorik. Min nya barnmålarbild för att spåra och måla eklöven är bara ett av sätten. Kanske att det kan passa någon småtting? Om så är fallet har jag även kreerat övningar för att spåra och måla nyckelpigor.

Jag fortsätter att jobba på mina mastodontiska teman om höstpyssel och höstaktiviteter. I går lade jag exempelvis upp en enkel målarbild för att färglägga lönnlöv – passar på att tipsa om den när jag ändå är i farten.

löv ek målarbild finmotorik

Som mina andra målarbilder och printables för barn är detta blad med eklöv kostnadsfritt att ladda ner. För ännu mera finmotorikspyssel rekommenderar jag boxen Jag lär mig att klippa på Skapamer och skrivtavlan Träna med pennan på CDON.

10 kommentarer

  1. Kul och bra tips. Det verkar så avkopplande och givande att måla och göra sådana här saker. En annan har noll känsla för sådant hehe.

  2. Jättefint & det är ju bra att få barnen att försöka måla där dom ska måla. Innanför den svart linjen. Finmotorik typ. När jag är rastlös eller vill att tiden ska gå så har jag en app på mobilen & ”färglägger” en massa bilder. Appen är för alla åldrar känns det som.

  3. Det är värkligen otroligt härligt att kunna sätta sej ner och måla ger ett speciellt lungn tycker jag😊

  4. Det är alltid bra att öva upp finmotoriken 🙂. Jättebra bild på eklöven 🍁för att träna upp sin finmotorik 👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.