Natur Printables

Enkel målarbild med lönnlöv

Färglägg lönnlöven på denna enkla målarbild för barn!
enkel målarbild med löv
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Det här ska bli det största och bästa jag gör. Så tänker jag ofta och kastar mig in i helt galna utmaningar. Nu är det dags igen och denna till synes enkla målarbild med lönnlöv kommer ingå i stora bloggteman om höstpyssel och höstaktiviteter här på Sandrajonsson.se.

Jag har egentligen redan påbörjat mina hösteman genom att lägga upp målarbilder med lövtavlor och med karljohanssvampar. I dag har jag också knåpat ihop ett nytt ”spåra och måla”-blad med eklöv och ekollon på – håll utkik efter det!

enkla målarbilder för barn

Sitter här och nästan studsar på skrivbordsstolen på grund av peppen jag känner. För mig är hösten årets kreativa höjdpunkt. Hur känner du inför årstiden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.