Spåra och måla nyckelpigorna! Två nya printables för barn

***Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Skapamer.se***

printables finmotorik
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Jag har fått nyckelpigor på hjärnan. Har laddat så länge för att skapa printables för barn inom ramarna för temat och nu när jag väl börjat fortsätter idéerna komma. För tillfället sicksackar jag mellan olika jobb så i dag är, tyvärr, en sådan dag när jag bara hinner titta in på bloggen och berätta om mina nya printables.  

målarbild nyckelpiga

Jag lägger upp två målarbilder där barnen både ska spåra och måla. Varje målarblad har en nyckelpiga med streckade linjer att fylla i – och blommor med hela linjer som också de är för färgläggning. Du laddar ner dessa printables kostnadsfritt. Två sätt att öva finmotorik i ett! Gilla och kommentera gärna inlägget, det hade gjort mig hjärteglad. 💖

målarbilder nyckelpigor

Sandra tipsar om SES Creative Lär dig använda sax

Som jag kämpade med saxen! Jag kommer ihåg hur jag övade genom att klippa en spiralorm dagisfröknarna så snällt hade förberett. När jag nästan var klar klippte jag av misstag av ormens huvud och fick börja om, jobbigt värre.

pysselbox
Pysselboxen SES Creative Lär dig använda sax.

Så här i efterhand är jag glad för all den träning med saxen jag fick och det är därför jag vill tipsa om pysselboxen SES Creative Lär dig använda saxen, som innehåller 16 färgglada klippark. Jag tycker arken är jättefina. Kanske att jag kan göra något liknande någon gång…?

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.