Natur Printables

Naturtrogen målarbild med lönnlöv

Det är på tiden att skapa något mera realistiskt...
naturtrogen målarbild med lönnlov
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Ännu fler höstliga målarbilder – javisst! Här har jag gjort en av naturtrogen clipart föreställande lönnlöv jag satt samman till ett litet kollage. Jag pendlar en aning mellan lekfullhet och naturlighet, eller vad jag ska kalla det. Därför varierar mina printables i utseende, även om jag försöker samla stilen och vara tydlig med vad jag gör. Men det kanske blir roligare för dig också att upptäcka mängden av höstpyssel och höstaktiviteter?

målarbilder höst löv

Målarbilden med lönnlöven finns för kostnadsfri nedladdning. Jag tycker själv den passar för både barn och vuxna. Färglägg den i höstens vackra färger eller i vilka färger du vill, jag är säker på att du gör det toppen. Om du gillar stilen och temat på denna färgläggningsbild kan jag varmt rekommendera att du laddar ner min enklare variant på en målarbild med lönnlöv och min målarbild med sex lövtavlor i en.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.