5 kärleksmonster att läsa och måla

INLÄGGET INNEHÅLLER LÄNKAR TILL MIN ANDRA SAJT PAPPERSPYSSEL.SE

Kanske vet du redan sedan det förra inlägget med kostnadsfria printables, men det tåls att skrivas igen. Jag stuvar om rejält bland sajterna. Japp, igen! Att driva sajter innebär ett ständigt jobb och jag nöjer mig dessutom heller aldrig riktigt. Vill bli ännu bättre på det jag gör. Efter år av laborerande tror jag mig nu ha hittat en grafisk stil som passar mig och den här stilen ser du inte minst på mina nya ”läsa och måla”-printables med fem olika kärleksmonster.

5 kärleksmonster att läsa och måla

Kärleksmonster, klart som sjutton att man kan pyssla och leka med dem året runt. Men jag tycker det känns extra roligt att skapa kring dem inför alla hjärtans dag. Då jag inte heller kommer hinna skriva så många inlägg kopplade till temadagen vill jag lägga krutet på saker jag tycker är extra fina och så får det faktiskt bli två pysseltips med monsterteman. Har du kikat på inlägget för att göra kärleksmonster i garn? Där hittar du det andra monstertipset.

läsövningar med kärleksmonster

Tillbaka till de faktiska läs- och målarbilderna, de ligger uppe på Papperspyssel.se. Gratis, som skrivet. Förklarade i all enkelhet går bladen ut på att färglägga monstren efter texterna, så det blir verkligen läsövningar och målarbilder i ett. Sugen på att ladda ner de fem kärleksmonstren och mina övriga nya printables? Då får du helt enkelt klicka dig vidare till Papperspyssel.se. Det kommer vara värt det, jag lovar.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.