Spåra snöflingorna på dessa 12 kostnadsfria printables

INLÄGGET INNEHÅLLER LÄNKAR TILL MIN ANDRA SAJT PAPPERSPYSSEL.SE

Du som följer mig i mina kanaler vet hur velig jag är, så även med mina printables. Att skapa målarbilder och papperspyssel är något av det roligaste jag vet och jag känner varje dag en enorm tacksamhet att jag kan ha det som ett kreativt ben i min bloggverksamhet. Men eftersom jag inte är utbildad designer har jag en lång uppförsbacke som jag känner att jag bara börjat på. Därför vill jag hela tiden göra om och göra rätt.

12 snöflingor att spåra linjerna i

Förra veckan började jag på en ny blogg, på Papperspyssel.se. Bloggen är enbart avsedd för mina kostnadsfria printables. Jag har provat mängder av grafik och till slut hittat rätt, vad jag tror nu i alla fall. Faktiskt gillar jag stilen mycket, de tunna linjerna, det enhetliga intrycket. Jag har till och med satsat på att göra så kallade mockups i samma stil och känner själv yes, äntligen.

spåra linjerna i 12 snöflingor

Du ser tolv av mina nya printables på bilderna här i blogginlägget. De kostnadsfria bladen utgörs av tolv snöflingor du ska spåra linjerna i, så är tanken med dem. Jag har också hunnit slänga ihop blad med tolv snöflingor du i stället ska måla, japp, jag menar i form av målarbilder. Det ligger redan en del annat smått och gått uppe på Papperspyssel.se. Givetvis kommer jag fortsätta lyfta mina skapelser även här på Sandrajonsson.se.

spåra snöflingor

Klicka dig vidare till Papperspyssel.se för att ladda ner ett häfte med de tolv snöflingorna i gratis.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *