Vilka känslor visar hjärtana? Känslomemory med hjärtemoji

INLÄGGET INNEHÅLLER LÄNKAR TILL MIN ANDRA SAJT PAPPERSPYSSEL.SE

Alla hjärtans dag får bara inte svischa förbi innan jag hunnit tipsa om mitt sprillans nya känslomemory med hjärtemoji. Jag är ju mycket för det här med känslosnack, för att försöka förstå både sina egna och andras känslor. Detta memoryspel kan fungera som en övning i att känna igen känslor hos sig själv och andra. Hur går spelet då till?

memory med hjärtan och känslor

Känslomemory fungerar som ett vanligt memory – men med en liten, liten skillnad. Dra ett kort, reflektera över vilken känsla hjärtat visar och leta upp det matchande kortet. Först när du har försökt härma känslan med ansiktsuttrycket och kroppsspråket får du lägga det i din vinnarhög. Typ så, eller andra regler du tycker är lämpliga.

spel känslomemory med hjärtan och känslor

Det här känslospelet finns för kostnadsfri nedladdning på Papperspyssel.se, mitt nyaste projekt. Klicka på länken för att ladda ner memoryspelet gratis.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *