Så gör du en häxhatt i papper

Som du kanske redan läst i pysselinlägget för att rita och måla häxor utifrån häxben tycker jag mycket om häxor. Jag har inte lagt upp överdrivet mycket häxpyssel inför halloween 2020, men ett och annat pyssel har jag dock hunnit med. Årets halloweentema ska inte avslutas utan att jag tipsat om hur du gör en häxhatt i papper, viktigt, viktigt.

pappershäxhatt halloweenpyssel
Bild: © Anastasiia Boriagina / iStock

Här har jag inte gjort egna instruktioner för pappershäxhattarna, utan jag hänvisar i stället till förträffliga filminstruktioner på Youtube. Både Kagitvs och Kidspot levererar bra instruktioner för hur du steg för steg pysslar häxhatten.  Det fina med detta halloweenpyssel är att du kan använda det som halloweenkläder när du pysslat klart.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *