Rita och måla resten av häxorna! Fyra pysselblad med häxben

Häxben är urtjusiga! Ursnygga strumpor, ursnygga skor. Det här vet vi sedan Trollkarlen från Oz. Som den klassiska berättelsen också lärt oss kan det vara lite oklart hur en häxa ser ut ovanför just benen, särskilt när resten av kroppen ligger mosad under ett hus.

rita och måla resten av häxan

Jag har velat göra printables med häxben men har inte riktigt haft bilden klar för mig. Men så kom jag på det! Jag ska göra pysselblad med bara häxben, blad där din uppgift är att rita och måla resten av häxorna. Fantisera ihop din egen häxkaraktär och fyll på bilden utifrån idén. Inte så dumt, va!?

Inför halloween gör jag en del annat material, i min egen takt. Ta en kik på mina andra målarbilder och på mina tips på halloweenpyssel för att få ännu mera inspiration.

Jag höll på att glömma att berätta att dessa printables för barn och vuxna är gratis att ladda ner. Men att det är så börjar väl bli självklart vid det här laget. Jag vill av hela mitt hjärta ha det som en självklarhet.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *