Kultur Printables

Monsterberättelser – 4 kreativa skrivövningar

Hur ser Tröjmonstrets stickade tröja ut och vilket är Godismonstrets favoritgodis? Detta är bara två av fyra olika teman i mina nya printables för att skriva monsterberättelser.

I dag är en dag när jag färdig- och sammanställt grejer. Grejer som i halloweengrejer och annat jag borde varit klar med för länge sedan. Men just som jag tänkte sätta punkt för dagsverket, kom jag att tänka på en annan grej. Jag borde göra ett gäng skrivövningar i form av printables, i form av monsterberättelser.

skrivövning tröjmonstret
skrivövning godismonstret

Monsterskrivövningarna och -målarbilderna finns för kostnadsfri nedladdning och de känns som väldigt mycket Sandra, som sådana grejer jag kan uppehålla tankarna vid. Varje av de fyra övningarna bjuder på en ny utmaning – hur ser Tröjmonstrets stickade tröja ut och vilket är Godismonstrets favoritgodis?

skrivövning fladdermusmonstret
skrivövning pälsmonstret

Jag har kompletterat de nedladdningsbara skrivövningarna med matchande skrivpapper. Det ska vara kul och inspirerande att skriva och då tycker jag själv att fina papper är viktigt. När jag pysslar med den här typen av material kan jag inte annat än att längta tillbaka till åren som skrivlärare. Kanske är något att återuppta efter corona?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.