Pyssla söta julfigurer av papperstallrikar

Ärligt talat har jag känt mig opepp på att skriva och skapa kring jul. Har många gånger tänkt att jag skippar julpyssel i år, eftersom jag ändå lagt upp så många tips och målarbilder kring halloween. Men i dag har känslan inte varit riktigt densamma och jag har skapat flera printables för nedladdning här på bloggen. De kommer, kommer! Först vill jag smyga in ett tips på enkla julpyssel med papperstallrikar. Ser du de söta julfigurerna på bilden?

julpyssel papperstallrikar
Bild: © Rawpixel / iStock

Tomten, renen, snögubben och kransen är gjorda med just papperstallrikar som bas. Tallrikarna har fått en skvätt målarfärg och detaljer av färgade papper, sidenband, bomullstussar samt av pomponger. Bara att rita, måla, klippa och klistra! Tack vare tallrikarnas runda form är de bra pysselmaterial när du ska kreera ansikten, som flera av julfigurerna på bilden har. Titta och inspireras!

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *