Dekorera julgranen! Ett pysselblad

Som jag skrev i mitt förra inlägg har det varit lite osäkert om jag över huvud taget ska lägga upp julpyssel i år. Har känt mig väldigt, väldigt oinspirerad. Men i dag känner jag mig lite mera pepp – vet själv inte varför – och jag har därför kunnat göra ett par nya printables med jultema. Den första printable är ett pysselblad som går ut på att du ska dekorera julgranen.

pysselblad dekorera julgranen

Hur du går till väga när du pyntar granen är helt upp till dig. Du kan plocka fram pennorna, fingerfärgerna, paljetterna, glittret, silkespappret, pompongerna eller vilka pysselmaterial du än känner för att skapa med. Själv tänker jag mig så kallad doodling, att kladda pyntet på granen. Ladda ner bladet kostnadsfritt!

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *