Pedagogiska målarbilder med sommarkänsla

***Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Adlibris***

målarbilder sommar
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Efter ett mysigt morsdagsfirande med närmaste familjen har jag så satt mig för att skapa i lugn och ro.

målarbilder för barn

Det har blivit några nya printables för barn och ett par av dessa printables ska jag dela med mig av här.

färgläggningsbilder årstider

Du vet mina pedagogiska målarbilder med vårkänsla som jag gjorde tidigare i våras? De har nu fått syskon i form av målarbilder för sommaren.

målarbilder för barn

Även sommarmålarbilderna finns i två varianter med två versioner vardera: en med text i versaler och en med text i gemener.

färgläggningsbilder för barn

Höstens målarbilder får helt enkelt vänta till hösten – jag har ändå så många idéer att göra slag i.

Sandra tipsar om inspirationsboken Sommarlovspyssel

Somrarna när man var barn. Alltid ett äventyr. Jag tänker mycket på hur stort allt verkade vara då, hur att leka och pyssla hemma gjorde varje dag rolig. Det krävdes inte så mycket för att bli stimulerad. I sommar ska jag själv försöka hitta tillbaka till barnasomrarna och jag ska bland annat göra det genom pyssel.

Baka, lek och skapa – 25 olika aktiviteter
Barnboken Sommarlovspyssel: Baka, lek och skapa – 25 olika aktiviteter innehåller massor av inspiration inför sommarlovet. Få både idéer och utförliga instruktioner till pyssel och aktiviteter.

Sommarlovspyssel: Baka, lek och skapa – 25 olika aktiviteter verkar vara den ultimata inspirationsboken inför sommarlovet. Inspiration behövs mer än någonsin nu när sommaren kanske inte blir vad man tänkt sig. Få massor av tips på allt från att göra hoppande grodor till vävda blommor!

sandrasprintables i sociala medier

Jag heter sandrasprintables i sociala medier och finns på Facebook, Instagram och Pinterest. Följ mig för att hålla dig uppdaterad om mina blad för barn och vuxna.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

2 kommentarer

    1. Tack för att du tittade in hit också, det gör mig jätteglad. ❤️ Jag hoppas barnen och eleverna kommer ha glädje av bladen, det är ett av mina mål med det jag gör. Det ska helt enkelt vara roligt att lära (även om man inte kan ha kul alltid, tror jag). ☺️ Ser fram emot att råkas fler gånger. Jag kommer definitivt fortsätta titta in hos dig. 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *