Pedagogiska målarbilder med vårkänsla

målarbilder vår
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

… och vissa av dem är jag helt klart nöjdare med än med andra. För mig lossnade det förra året och sedan dess tycker jag själv att de printables för barn jag gjort är avsevärt snyggare.

pedagogiska målarbilder

Jag lägger upp mina printables på flera olika ställen.

vår målarbilder

Men innerst inne har jag så gärna velat skapa min egen lilla Sandra-plats i cyberrymden så nu ska jag börja sammanställa en del av mitt material här.

Målarbilderna med vårkänsla är några av de pedagogiska målarbilder för barn som jag är nöjdast med hittills i år.

målarbilder för barn

Jag lade allra först upp dem på Lär genom lek, som är en av mina sajter med material för förskolebarn. Mina två olika vårmålarbilder finns i två versioner vardera: en med text i versaler och en med text i gemener.

vår målarbilder

Jag hoppas jag ska kunna fokusera på att göra liknande målarbilder för resten av årstiderna. Du och barnen får hålla tillgodo med dessa kostnadsfria printables så länge. Missa inte min vårjakt för att leta vårtecken i naturen!

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *