Jobb Vardag

13 nya anteckningsböcker från Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen i Varberg tokrear ut anteckningsböcker. Svårt att inte gå bananas och köpa ett lass när jag dessutom skriver ut en anteckningsbok på nolltid.
anteckningsbok
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Coronatider. Jag vistas sällan på stan. I dag hade jag dock några måsten och på vägen hem gjorde jag misstaget att gå in på Flying Tiger Copenhagen. Jag gick nämligen därifrån med 13 nya anteckningsböcker jag köpt till reapriser – plus annat smått och gott kontorsmaterial. Misstag och misstag, innerst inne är jag ju glad att jag gjorde slag i saken och införskaffade nya skrivböcker. Här hemma går anteckningsbok efter anteckningsbok åt! 13 böcker låter kanske mycket men i praktiken kommer det säga poff och sedan är vartenda blad fyllt med tankekludd.

anteckningsböcker
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

För sent upptäckte jag hur tung en kasse med anteckningsböcker och kontorsmaterial är. Den var på tok för tung att släpa på. Ändå envisades jag att ta den med in i mataffären och där jag fyllde ännu en kasse tung. På väg ut hände något. Ansträngningen att bära kassarna blev så övermäktig att utmattningen sköljde över hela mig. Jag blev alldeles skakig och desorienterad. Hjärnan kunde omöjligt fatta att jag bar på kassarna och jag var övertygad om att jag ställt ifrån mig kassen med anteckningsböckerna. Jag gick in i mataffären igen, frågade runt efter min kasse.

anteckningsböcker
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Det visade sig att jag burit på kassen hela tiden. Händelsen, hjärnsläppet är bara en i raden av vanliga händelser i vardagen med värk och hjärntrötthet. I vilket fall är jag väldigt glad i mina nya, fina anteckningsböcker.

anteckningsbok
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.