Målarbild med eklöv och ekollon

eklov och ekollon målarbild
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Till och med eftermiddagen trodde jag inte det skulle bli något av den här dagen. Är så trasig i nacken och skulderbladen nu att jag omöjligt förmår fokusera på vettiga saker. Men så är ofta dagarna med värk att jag själv blir överraskad av dem och av jag klarar av, trots allt. Sitter här med en väldigt enkel form av målarbild med eklöv och ekollon. Kanske i enklaste laget! Den är en perfekt avrundning av ett dagsverke som innebär nya skrivblad med höstlöv liksom nya skrivblad med fåglar och blommor. Så är jag nöjd? Faktiskt, ja.

målarbilder hösten

Just den här målarbilden tycker jag passar fint in i mitt stora hösttema bestående av höstpyssel och höstaktiviteter. Som mina andra printables laddar du ner den kostnadsfritt. Men! Det är en sak jag vill betona: jag har inte gjort illustrationerna i målarbladet. Jag klipper och klistrar samman clipart till mina olika målarbilder. Vissa gånger innehåller en enda målarbild cirka 30 olika grafiska element, andra gånger innehåller ett blad endast fem element. Nåväl, hoppas du får användning för målarbladet.

Låt dig inte avskräckas av vattenfärgerna på målarbilden! De syns inte när du printar ut bladet i gråskala. I vilket fall är de enkla att måla över – prova!

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

5 kommentarer

  1. Det är väl skönt att göra något tros man inte mår så bra ibland. Mysiga bilder. Passar till hösten 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *