Natur Printables

4 skrivblad för dig som tycker höstlöv är vackra

Är du också pepp på att skriva om hösten?
skrivblad med höstlöv och höstfärger
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Jag tyckte det var så roligt att göra skrivbladen med blommor och fåglar att jag ville fortsätta i samma anda. I går kreerade jag därför två olika nedladdningsbara set med skrivpapper och här visar jag det andra av dem. Höstlöv i höstfärger är inspirationen.

Som jag berättat flera gånger arbetar jag för fullt med att ta fram ett hösttema. Temat innehåller både höstpyssel och höstaktiviteter. Jag tror att de fyra nya bladen kommer passa bra in i den höstliga helheten.

Ladda ner, skriv ut och använd pappren för att skriva höstberättelser och/eller höstdikter. Eller använd dem som brevpapper eller enkelt till att skriva och kladda vad du vill. Fritt fram! Dessa printables är trots allt kostnadsfria att hämta.

3 kommentarer

  1. Jättefina skrivblad igen verkligen, så härligt kreativ du är..Hoppas att du haft en bra fredag, Gillar motivet mycket, höstlöv är jättefint

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: