4 skrivblad för dig som tycker höstlöv är vackra

skrivblad med höstlöv och höstfärger
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Jag tyckte det var så roligt att göra skrivbladen med blommor och fåglar att jag ville fortsätta i samma anda. I går kreerade jag därför två olika nedladdningsbara set med skrivpapper och här visar jag det andra av dem. Höstlöv i höstfärger är inspirationen.

Som jag berättat flera gånger arbetar jag för fullt med att ta fram ett hösttema. Temat innehåller både höstpyssel och höstaktiviteter. Jag tror att de fyra nya bladen kommer passa bra in i den höstliga helheten.

Ladda ner, skriv ut och använd pappren för att skriva höstberättelser och/eller höstdikter. Eller använd dem som brevpapper eller enkelt till att skriva och kladda vad du vill. Fritt fram! Dessa printables är trots allt kostnadsfria att hämta.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

6 kommentarer

  1. Jättefina skrivblad igen verkligen, så härligt kreativ du är..Hoppas att du haft en bra fredag, Gillar motivet mycket, höstlöv är jättefint

    1. Tusen tack för de värmande orden! Håller med dig, höstlöv är fina och därför är de också så tacksamma motiv att använda.

  2. Du är verkligen så kreativ, älskar det! Mycket roligare än vanliga randiga papper.

    1. Tack, detsamma! Jag gillar också ”specialpapper”. Samlade på fina skrivpapper förr.

    1. Tack för de fina orden. Bra idé med brevpapper! Det var längesen jag skrev brev till någon. Borde kanske skriva ett bara för att? 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *