Vackra skrivblad med blommor och fåglar

skrivpapper
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

… Så blir det ibland när jag har en idé på g och ännu inte tagit tag i den. Om jag får säga det själv tycker jag skrivbladen är vackra. Mönster med blommor och fåglar är mina favoritmönster. Har dock inte haft sådana tapeter ännu, vilket jag gärna skulle vilja ha.

Faktum är att jag är inspirerad av mina bästa bloggvänner Pernilla Bergman och Johan Nordström. De designar så otroligt snygga printables för vår gemensamma sajt Vardagssaker.se. Varje gång jag ser vad de åstadkommer peppas jag att växa själv.

skrivpapper

Jag har funderat på om jag kanske borde ta betalt för skrivbladen… Men tusan! Jag lägger upp dem för kostnadsfri nedladdning. På så sätt får fler glädje av dem. Behöver ändå fylla på min samling med fina printables för vuxna – et voilà!

Använd dessa skrivblad som brevpapper, kladdpapper eller för att skriva dikter.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *