3 pysselblad för att kladda läskiga miljöer runt träd

3 pysselblad för att kladda läskiga miljöer runt träd
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Det fungerar inte att vara ledig för länge, för då samlar jag på mig så många idéer att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Så i dag bestämde jag mig för att vara skonsam mot mig själv och skapa på igen. Om än bara för en stund. (Saken är den att jag försöker ha en digital paus i en veckas tid. Svårt som sjutton, det är vad det är.) Häromdagen gjorde jag pysselblad för att måla ett lövverk på ett träd och i dag har jag bland annat spunnit vidare på idén, men i stället gjort blad med kusliga träd inför halloween.

kreativitets blad

Syftet med pysselbladen är att kladda kusliga miljöer runt träden. Du kan så klart använda både blyerts, bläck och färg. Vilket konstnärsmaterial du än behöver för att väcka kreativiteten. För mig är ordet kladda inget negativt, jag läser in kreativa ord som engelskans doodle och doodling, som ju kan bli hur tjusigt som helst eller vad man nu vill att det ska vara. Genom att kladda kusliga miljöer kan du tända inspirationen för en ny berättelse. I vilken ruskig miljö växer dina spökträd?

pysselblad

Jag själv tänker mig träd som hämtar näring ur blod, slajm och annat äckligt. Kanske omges träden av en och annan gravsten, fladdermus och kråkfågel…

halloween doodling

Allt som allt finns tre pysselblad för att kladda läskiga miljöer. Som vanligt är de kostnadsfria att ladda ner. Så varför inte ta dig tid för en kravlös, kreativ stund? Kravlöshet. Ytterligare ett skäl att jag faktiskt gillar kladd.  

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *