Har du sett så enkelt det är att pyssla papperskatter?

katter i papper
Bild: © elena_hramowa / iStock

Pyssla papperskatter.

Jag försöker skriva upp ett fokus inför jobbmåstena. Åter dags att kreera sponsrade inlägg för en av sajterna och att skicka in papper till revisorn. Men koncentrationen på rätt saker infinner sig inte riktigt, så här sitter jag och skriver om ännu ett halloweenpyssel jag hittat i bildbanken. Årets halloweentema kommer bli så bra, har massor på gång (och en del av det ligger redan uppe på bloggen). Därför blir det ett inlägg om att pyssla papperskatter i alla fall. Stryk strykningen!

Enkelt att pyssla tvådimensionella papperskatter

pyssel papperskatter
Bild: © elena_hramowa / iStock

Det har blivit så att min andra sajt Vardagssaker.se fokuserar på mera vuxna pyssel medan Sandrajonsson.se – i likhet med Vaxersadetknakar.se – spinner vidare på barnpyssel. Jag har en tanke med det och den kan kopplas till bland annat mitt genuina intresse för barnböcker. När jag hittar enkla pyssel som detta halloweenpyssel för att göra tvådimensionella katter i papper blir jag glad. Här är något för alla, liksom!

kattpyssel
Bild: © elena_hramowa / iStock

Papperskatterna är dessutom inte så dyra att skapa. Om du har stuvbitar av papper kan du nämligen använda dem till pysselprojektet i fråga. Blogginlägget har halloweenkänsla, men katterna kan ju göras i vilka färger och mönster du vill. Hur fina blir de inte i regnbågens färger och/eller i småblommiga papper, kanske till och med i avlagda tapetpapper? Förutom papper behöver du sax, pennor och lim för att genomföra pysselidén, som exempel på användbara pysselmaterial.

Hur blir dina papperskatter?

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

10 kommentarer

  1. Tycker de blev supersöta! Gillar halloween pyssel som inte är alltför ”läskiga” utan även lite gulliga och roliga! Perfekt:)

    1. Jag tycker också om den här enkla formen av pyssel. Blir ju extra kul när barnen kan utföra pysslet så mycket som möjligt på egen hand.

  2. Så söta pysselkatter…länge sedan jag satt ner och pysslade med sådant nu. Gör det ibland tillsammans med barnen i kyrkan, men oftast är det andra som har den positionen. och mina barn är vuxna…. får kanske titta på den där sajten du har med mer vuxenpyssel.

  3. Går de bra att jag ger denna idén till skola och dagis??

    Av olika anledningar så har vi inte pysslat så mycket här. Men de ska det allt blir ändring på om vi får flytta ❤️ så tusen tack för tipset

  4. Men gud vad kul med lite haluwin pysslel tycker sådant är super roligt att sitta och pysla med när det är en högtid som är påväg 🙂

  5. Men herregud va söta och ja katter hör ju halloweenen till, de svarta katterna iaf, tänker på häxor och häxkraft liksom 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *