Måla kvastarna på dessa två nya målarbilder

färglägg häxkvastar halloween
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Jag blev kär i häxkvastarna och ville göra något med dem, så det fick bli två nya målarbilder för kostnadsfri nedladdning.  

halloweenmålarbilder

Vad jag själv gillar med kvastarna är att de har personligheter, att varje utformning är unik. Det gör att jag börjar fantisera om häxorna som åker på dem och får upp trevliga bilder för min inre syn.

måla kvastarna

Jag vill inte bara lägga upp material med pumpor, fladdermöss och spöken inför halloween, utan känner att jag också vill ha med häxor. Bland mycket annat. Så ja, häxkvastar fick det helt enkelt bli. Ladda ner, skriv ut och måla kvastarna!

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.