4 målarbilder med optiska illusioner

målarbild optisk synvilla
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Optiska illusioner som målarbilder – vem hade kunnat ana att det är en stor grej? Men det verkar det faktiskt vara i de amerikanska målarboksgrupperna på Facebook och det är därifrån jag fått idén att paketera färdiga motiv i målarbildskoncept.

målarbild optisk synvilla
målarbilder synvillor

I USA har Crayola målarböcker med optiska synvillor, dessvärre lyckas jag inte hitta dem i Sverige. Har försökt!

Jag kan däremot göra det näst bästa och slänga ihop egna målarbilder, nu när jag ändå är i farten att publicera en printable med ett träd som en optisk synvilla. Har du sett den btw?  

målarbild synvilla
målarbilder optiska synvillor

Målarbilderna jag visar upp i inlägget finns i fyra olika varianter. Samtliga är kostnadsfria att ladda ner, som mina andra printables. Jag blir yr när jag tittar på synvillorna… kanske rent av illamående. Men jag ska färglägga dem, det ska jag göra.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *