Pyssla ljuslyktor i form av pumpaansikten

ljuslyktor med pumpaansikten
Bild: © Ekaterina Morozova / iStock

Jag såg dessa ljuslyktor i form av pumpaansikten och föll pladask för det enkla halloweenpysslet. Har sett många fina pumpalyktor av glasburkar men vad jag gillar i det här fallet är dels den runda formen på burken, dels detaljerna i metallic och glitter. Visst blir ljuslyktorna också extra fina tack vare det gröna presentsnöret runt dem?

halloweenpyssel glasburkar
Bild: © Ekaterina Morozova / iStock

Jag kommer inte krångla till det här pysselinlägget med en massa instruktioner, utan låta bilderna tala. För att göra en egen ljuslykta i stil med de du ser behöver du en glasburk och målarfärger. Du behöver även metallicfärger och jag ser olika tillvägagångssätt. Som exempel kan du använda nagellack för att få dit detaljerna eller en limpistol med metallicpatroner.

Har du själv målat glasburkar till halloweenpumpor?

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *