Vad ser du på bilden? En optisk synvilla med träd

optiska illusioner träd
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

I jakt på nya designelement till mina printables händer att jag snubblar över vad jag själv tycker är roliga koncept. Eftersom jag i övrigt skapar så mycket runt temat träd tycker jag det är extra skoj med ett av koncepten jag hittat i dagarna.

Konceptet i fråga är en optisk synvilla i form av just ett träd… Eller vad är det bilden verkligen visar? Ta dig en ordentlig titt på den och se om där inte finns något mera, något annat. Som mina andra blad är även detta kostnadsfritt att ladda ner och använda.

Kan väl vara en kul grej att hjärngympa lite med?

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.