Sätt färg på trädet! Ett pysselblad inför hösten

Läget är sådant att jag egentligen är ledig. En paus från skärmar, skrivande och sociala medier har varit mer än välkommet. Men som alltid i vila kommer jag på nya saker jag både borde och vill göra, och att fylla på med höstpyssel är lite av varje.

höstpyssel
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Jag fortsätter göra pysselblad och i dag lägger jag upp ett vad jag tänker föreställer ett höstträd som du själv får sätta färg på. Gör också så: sätt färg på trädet genom att pyssla dit löv. Tryck färg med fingrarna på det, limma dit tussar av silkespapper, måla pumpakärnor och limma dit dem eller rita och måla löv på trädet.

sätt färg på trädet

Du har säkert andra idéer för hur du kan få höstträdet att vakna till liv och du är varmt välkommen att prova dig fram. Höstpysselbladet är nämligen kostnadsfritt att ladda ner, som mina andra printables för barn och vuxna.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *