Kultur

Knyta vänskapsarmband – hur gör man?

När jag var nio år ville jag väldigt, väldigt gärna vara grym på att knyta vänskapsarmband. Jag hade aldrig tålamodet för det, men jag tycker fortfarande armbanden är fina. Någon annan kanske har bättre tålamod? Jag listar några filminstruktioner för att göra garnarmband.
knyta vänskapsarmband
Bild: © Tatiana Terekhina / iStock

Jag har aldrig riktigt haft tålamodet att lära mig knyta vänskapsarmband. Visst, jag har också provat på det i låg- och mellanstadieåldern. Men bra på att fläta armband blev jag aldrig. Det fanns en tjej som var grym på att göra garnarmband. Hon var skicklig på allt skapande och kunde såklart knyta intrikata mönster, alltid i de vackraste färgkombinationerna, en tidigt utvecklad konstnär som hon var. Barnen på skolan köade för att få ett av hennes kompisarmband.

Knyta vänskapsarmband inför alla hjärtans dag

knyta garnarmband
Bild: © Tatiana Terekhina / iStock

Vid det här laget vet du att jag gillar att skriva om idéer, om kreativa saker. Trots att knyta vänskapsarmband inte är en av de saker jag gör till vardags, vill jag ändå tipsa om några filminstruktioner för att göra garnarmbanden. Jag tycker att göra armband passar bra som pyssel inför alla hjärtans dag, vänliga veckan och vänskapsdagen. Det fina med dessa garnpyssel är att de kan göras av restgarner och att de därför inte behöver bli så dyra att skapa. Men hur knyter du armbanden?

Filminstruktioner för att göra armband i garn

knyta kompisarmband
Bild: © Tatiana Terekhina / iStock

Här samlar jag länkar till filminstruktioner:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.