Så gör du häxkvastar av salta pinnar och (vegansk) ost

Jag äter inte ost. I alla fall inte ost på mjölk, vegansk kosthållning som jag har. Däremot äter jag vegansk ost ibland, med väldigt mycket betoning på ibland. Men en sak gör jag: jag tycker dessa häxkvastar av salta pinnar och ost är fina. Påmindes om dem i dag när jag dels gick igenom en gammal artikel med tips på halloweenmat, när jag dels lade upp målarbilderna med häxkvastar. I dag är helt enkelt kvastarnas dag på bloggen!

recept häxkvastar salta pinnar ost
Bild: © MarynaVoronova / iStock

Jag tycker mycket om den här typen av pyssel, eller egentligen matpyssel. Kanske mest att titta på alla fina saker andra gör, för att vara ärlig. Mer än att pyssla sakerna själv, menar jag. Att göra kvastarna är inte alls svårt, så mycket har jag koll på och jag är säker på att det finns ett och annat barn som skulle bli glad att få sådana här kreativa snacks till mellanmålet. Även en och annan vuxen, månne?

För att illustrera exakt hur enkelt det är att göra häxkvastarna av salta pinnar och ost länkar jag vidare till filminstruktioner på Youtube. Klicka på länken för att se hur du gör kvastarna steg för steg!

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.