Rita och måla ägg! Två nya läsövningar

läsövningar
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Jag kan omöjligt känna mig klar med påsken 2020 om jag inte får göra en annan variant på bladen som går ut på att måla ägg efter textinstruktionerna. Denna nya variant inkluderar elementet rita. Så nu kan du alltså både rita och måla ägg i en och samma övning. Smart, va? *ler soligt*

läsförståelse övning

Det har hunnit bli en del pyssel och målarbilder på sistone. Jag hoppas även dessa printables för barn blir till glädje för dig och de dina, hur ni än använder dem. Nu har jag slitit så hårt för att bli klar med mina allehanda påskpyssel att jag kommer unna mig vila.

övning i läsförståelse

När hjärnan, nacken och ryggen återhämtat sig ska jag avrunda årets påskarbete och vända blicken mot nya teman.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.