Nya ufo-rön och en målarbild med utomjording

***Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Pen Store***

När jag först såg att Alien-dagen finns kände jag ett stort yes. Ufon och utomjordingar är ett tema jag både kan och vill skapa kring. Men så gick det upp ett ljus för mig, faktiskt först efter att jag gjort en målarbild med en flower power-utomjording. Alien-dagen den 26 april är en Alien-dag som i Ridley Scotts Alien-filmer. Min flower power-utomjording blev plötsligt malplacerad och jag hann inte heller förbereda något mer passande, som personliga filmrecensioner.

alien målarbilder
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Men i dag rapporteras det om något oerhört spännande: Pentagon bekräftar att deras omtalade ufo-filmer är äkta vara. Bekräftelserna gäller filmklipp från 2004 och 2015. *Gasp, gasp* Om inte detta är värt att firas med en ny målarbild med en utomjording som motiv, vet jag inte vad som är det. Vilken perfekt början på min för-första-gången-på-väldigt-länge-två-eller-tre-dagars-ledighet, dessutom. Jag som helt och hållet ska grotta ner mig i fantasy, science fiction, skräck och världens mysterier.

målarbild med utomjording

Som så många andra av mina printables och målarbilder är detta målarblad kostnadsfritt att ladda ner, skriva ut och färglägga. Jag har målat bilden med mina fina, fylliga vaxkritor från Faber-Castell och samtidigt begrundat det okända.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.