Kultur Printables

Målarbild med sex olika läskiga halloweenmuffins

Läskiga muffins hör halloween till – så även otäcka målarbilder. Den nya halloweenmålarbilden förenar dem bägge. Måla muffinsen som du vill!

Nu ska jag berätta hur min hjärna fungerar. Så gott jag förmår, för det är en utmaning att få rätsida på den. Det är inte så att jag har brist på arbete den här veckan. Fyra bloggsamarbeten, flera beställningstexter och en lång, lång lista med allt jag vill hinna skapa inför halloween, faktiskt en ganska diger att-göra-lista. Vad gör jag inte då? Jo, jag kommer på en ny grej jag bara MÅSTE göra.

måla läskiga halloweenmuffins

Du kanske har märkt vad jag har på gång? Jag ändrar frontutseendet – visningsbilderna – för alla de inlägg jag skrivit sedan april. Det är över 140 bilder jag i någon mån ska designa. Knäppt. Så var det ju det här med alla halloweenpyssel jag fortfarande vill lägga upp på bloggen, som denna kostnadsfria målarbild med sex olika halloweenmuffins. Jag vet inte om jag är nöjd med häxmuffinsen på bilden, den är ju lite mindre än resten av muffinsen (dock inte på bredden). Men låt gå! Vi kan säga att den är en minimuffin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.