Lingon & Musslors fantastiskt fina halloweenmat

En av de saker jag gillar mest med att blogga är mötena jag har med andra bloggare, även om de till hundra procent är virtuella. Än så länge, i alla fall. Märkligt nog har jag bara känt till Maria Berglunds storartade bok- och matblogg Lingon & Musslor i ett par veckors tid, men det blev kärlek vid första ögonkastet. Jag och Maria har mejlat lite i veckan och jag har fått lov att visa upp hennes fantastiskt fina halloweenmat, -pyssel och -tips här på Sandrajonsson.se.

Recept på kreativ halloweenmat…

… men också tips på halloweenpyssel ochhalloweenlekar. Inför halloween 2020  har Maria hittills gjort två stora tematiska blogginlägg. I inläggen har hon samlat bilder och instruktioner för hur du gör en chokladtårta med spökmaränger, en brownie med spindelnät på toppen och en halloweenbål med en läskig hand i. Hon tipsar även om hur du gör en blodig halloweentårta, en chokladpudding med kyrkogårdstopping samt en monsterlik gelé i glas.

halloween mat recept
Bilder: © Maria Berglund / Lingonochmusslor.com

Överlag är Lingon & Musslor full av ögongodis. Maria är grym på att skapa och fotografera. Hon lyckas alltid fånga en härligt vacker stämning i bilderna. Det var hennes foton på böcker och mat som fick mig att känna wow från första början. Här på bloggen ser du några av Marias foton och skapelser. Jag rekommenderar att du klickar dig vidare till Lingonochmusslor.com för att se hennes halloweenmat i sin helhet. Passa då på att läsa om hur du leker mumiestafett eller gissa ormgiftet – alltid lika kul med halloweenlekar.

Därför tipsar jag om Lingon & Musslor

Lingon & Musslor samlar Maria mycket av det jag själv brinner för. Det är litteratur, pyssel, fotografier och andra kreativa saker om vartannat. Gärna stämningsfulla naturbilder, som den bästa av bonusar. Alla hennes tips och inlägg har en egen prägel, det märks att det är Maria som skapat och fotat, helt enkelt.

recept halloweenmat
Bilder: © Maria Berglund / Lingonochmusslor.com

Som bloggare lär jag mig mycket av att följa hur andra bloggare gör och jag inspireras av hur trogen hon är sin egen stil, sitt eget skaparhjärta. Jag hoppas och tror att du som läser min blogg blir glad över att hitta en ny inspirationsskattkammare i Lingonochmusslor.com. Klicka dig vidare, läs och inspireras!

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

2 kommentarer

    1. Det är så himla kul att få ta del av allt det fantastiska makers gör. Kul att du redan hittat till bloggen. Jag brukar inspireras av er båda. Ni är helt enkelt grymma på era pyssel.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *