Natur Printables

Målarbild med karljohanssvamp och höstlöv

Gårdagens letande efter bland annat svamp i skogen har inspirerat mig att göra en ny målarbild med en karljohanssvamp och höstlöv som motiv.

***Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus och CDON***

svamp målarbilder
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Knappt är juli och sommaren över innan jag börjar tänka i höstbanor. Man ska njuta av stunden, jag vet! Det är bara det att jag blev så höstpepp efter att ha varit på bär- och svampjakt i går att jag i dag har velat göra något kreativt av ögonblicket. Entusiasmen utmynnade till slut i en målarbild med karljohanssvamp och höstlöv som motiv. Jag tycker höstkänslan i den blev bra.

Så som karljohanssvamparna ser ut på målarbilden du ser här i inlägget, såg också den svamp jag och sambon Christoffer hittade på vår skogsutflykt i går. Vi trodde knappt våra ögon när vi först plockade och borstade av den perfekta svampen med hjälp av den svampkniv vi just skaffat. När jag har legat och läst svampböcker på kammaren är det den här drömbilden av svampar jag sett framför mig – är jag naturromantiker eller vad?

Läs mera:
Enkel målarbild med mus och ost

Kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för halvdagen i skogen. Det är så fint att få tillbringa sådana ögonblick med någon jag bryr mig så mycket om, att få gå på världens bästa skattjakt tillsammans. Med detta önskar jag dig och barnen mycken glädje med denna nya printable för barn, som ingår i min samling av målarbilder för kostnadsfri nedladdning.

8 kommentarer

  1. Vilken fin bild. Härligt med lite tid i skogen. Jag tycker det låter så mysigt men har en orimlig rädsla för diverse djur så får ångest 50 m in 😅

  2. Vad härligt det verkar med svampplockning 😊 Själv gör jag det aldrig, har så dåligt lokalsinne att jag inte hittar tillbaka 😅 Får ta med mig nån kanske. Fina bilder! 🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: