Måla och skriv! Kreativt blad om att klä granen

Paradoxalt nog skapar jag kreativa blad samtidigt som hjärnan känns blockerad av värk, trötthet, decembermörker och av sannolikt för lite input. Känner mig helt enkelt inte så kreativ just nu. Krystar fram vartenda ord – huga (!) – och bävar för hur tydligt det framgår.  

I morgon ska jag ha ett slags kick-off för ett projekt jag ska hjälpa en gammal kund med och i dag försöker jag mest städa upp bland de saker jag vill bli klar med inför årets julfirande. Kommer troligtvis inte hinna kreera så mycket mer när väl projektet tar vid. Inte på någon vecka i alla fall.

Det skulle kännas väldigt, väldigt tråkigt att inte lägga upp material för att skriva julberättelser, så här kommer en första ansats att ta fram en printable. Det här bladet är skapat i samma anda som bladet för att måla och skriva om ett spökhus. Har du redan laddat ner det förra bladet, kanske?

måla och skriva julberättelse

Det nya bladet för att måla och skriva har temat klä granen. Jag gillar att det är djur som julstökar på bilden. Det sätter liksom i gång fantasin, vilket också är tanken med målar- och skrivbladen.

Fiffigheten med att kombinera färgläggning med skrivande är att du får chans att fnula på berättelsen medan du målar. Om pappret tar slut är det bara att fortsätta julberättelsen på ett vanligt randigt papper.

I går publicerade jag skrivpapper med julmotiv, ifall du nu skulle vilja fortsätta skriva på något som väcker värsta julinspirationen i dig. Oavsett vilka av julmaterialen du väljer att ladda ner, gör du det kostnadsfritt. Vet att jag påpekar detta i typ alla mina blogginlägg om nya printables, men det tåls faktiskt att upprepas.

Hoppas bladet för att måla och skriva uppmuntrar till många, många julberättelser om att klä granen. Hade varit den bästa julklappen.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *