4 skrivpapper med julmotiv

När jag var yngre samlade jag på vackra skrivpapper. Jag skrev sällan på dem, förutom vid speciella tillfällen. Nej, i stället förvarade jag dem i en liten låda och plockade fram, tittade på dem ibland. Tänkte över vilken berättelse som var värdig så tjusiga klenoder.

Numera gör jag egna skrivblad och du hittar dem i min samling av printables. De fyra skrivpappren jag visar upp i det här blogginlägget är det senaste tillskottet i samlingen och de har julmotiv, för nu är det läge att vara lite julig.

Häftet med julpappren är kostnadsfritt att ladda ner, samtliga bladen finns alltså i ett och samma häfte. Du kan använda bladen för dina julberättelser eller som mera klassiska brevpapper, eller för andra skriverier.

Jag har skapat långt från så mycket nedladdningsbart julmaterial som jag vill i år, samtidigt är jag ju aldrig riktigt nöjd med skapelsemängden. Än så länge är Sandrajonsson.se ett sidoprojekt, så saker blir lite som de blir. Försöker successivt flytta över mera och mera av den vardagliga verksamheten hit. Det görs inte i en handvändning.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *