Läs orden och måla bilderna! Badleksaker

***Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON***

pedagogiska målarbilder för barn
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Som vanligt fler idéer än vad jag har tid. Men i dag fick jag andrummet jag väntat på för att kunna göra ännu flera pedagogiska målarbilder.

Temat för i dag är badleksaker. Det är trots allt sommar och då är det roligast att göra somriga saker.

Mina nya printables för barn är en enkel läsövning. Du börjar med att läsa orden i ordlistan. Därefter letar du efter den matchande bilden i själva målarbilden och målar den. Du kan färglägga ordet och bilden i samma färg, om du vill.

Övningen för att lära sig ord finns på både svenska och engelska – kul när barnen kan öva på bägge språken och så mycket merjobb blir det ändå inte för min del. Jag älskar att göra målarbladen.

Sandra tipsar om Nya korsord för barn

Nya korsord för barn är en bok med knep och knåp för barn i åldern 7 till 9 år, alltså för barn i lågstadieåldern. Boken innehåller pedagogiskt konstruerade korsord…

barn korsord
Här har du omslaget på boken med barnkorsord – visst blir man pepp på att leka och lära?

.. och de är dessutom färgglada och fint illustrerade för att locka barnen till en stunds klurande. Svårighetsnivån varierar i Nya korsord för barn, vilket gör att du kan utmana dig själv.   

sandrasprintables i sociala medier

Jag hade blivit så glad om du tog dig tid att gilla och/eller kommentera inlägget. Det hjälper mig enormt i strävan efter att nå fram med mina printables. Jag hade också blivit glad om du följer mig i sociala medier. Namnet är sandrasprintables och jag finns på Facebook, Instagram samt på Pinterest.

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *