Jobb Kultur Natur Printables

Hur magisk är inte vår jord? Målarbild för Earth Day

Jag tittar in en snabbis på bloggen för att ladda den med en ny målarbild inför Earth Day. Score att jag är i tid inför temadagen!
målarbilder Jordens dag
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Hur magisk är inte vår jord? Jag skulle vilja skriva några rader om det inför Earth Day i morgon, liksom en påminnelse om varje dags mirakel. Men det är väldigt mycket coronarelaterad jobbpanik här och därför nöjer jag mig med att ladda bloggen med en ny tematisk målarbild. Ladda ner denna printable, färglägg den och begrunda vår fantastiska planet. Bladet är kostnadsfritt – precis som så många andra av mina printables för barn och printables för vuxna. Jag tyckte mycket om att göra bilden och hoppas att du kommer tycka lika mycket om att färglägga den.

Earth Day målarbild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: