Hur magisk är inte vår jord? Målarbild för Earth Day

målarbilder Jordens dag
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Hur magisk är inte vår jord? Jag skulle vilja skriva några rader om det inför Earth Day i morgon, liksom en påminnelse om varje dags mirakel. Men det är väldigt mycket coronarelaterad jobbpanik här och därför nöjer jag mig med att ladda bloggen med en ny tematisk målarbild. Ladda ner denna printable, färglägg den och begrunda vår fantastiska planet. Bladet är kostnadsfritt – precis som så många andra av mina printables för barn och printables för vuxna. Jag tyckte mycket om att göra bilden och hoppas att du kommer tycka lika mycket om att färglägga den.

Earth Day målarbild

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *