Jobb Kultur Printables Vardag

”Böcker är kärlek.” Bokmärken med text för Världsbokdagen

Böcker är kärlek. Så är det bara. För mig. Jag kan inte tänka mig ett liv – eller egentligen en dag – utan att få läsa och skriva.
bokmärken för Världsbokdagen
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Böcker är verkligen en av de saker som ger mitt liv, min vardag mening. Anledningen till att jag skriver är för att jag älskar att läsa så mycket. Kärleken till läsandet och skrivandet hänger liksom samman. Världsbokdagen sker i morgon och därför vill jag passa på att lyfta bokkärlek lite extra i form av nedladdningsbara bokmärken med text, som du klipper ut, ritar och målar på.

citat om böcker

Avsluta med att trä ett garnsnöre eller tygband genom hålet i mallen. Ännu ett snabbt hej alla – nu ska jag vidare. Även vi reklamare drabbas hårt av coronakrisen och för mig innebär det att jag måste rycka in här och där för brödfödans skull. Är såklart tacksam för att det finns saker att göra, vill jag tillägga. Väldigt tacksam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.