Printables Vardag

Heja, heja, heja, heja! En målarbild för en opepp dag

Även en opepp dag kan bli en pepp dag…
målarbilder med text
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Jag är inte upplagd för något i dag. Känner mig mörbultad av värk och trötthet. Men så finns det en ganska stor del i mig som vet att dagen kan bli bättre, bara jag tar mig för något. Dagens något blev en ny målarbild.

målarbilder med budskap
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se
Jag har tidigare inte förstått folks ohöljda glädje i att ha Faber-Castells färgpennor Polychromos. Nu förstår jag den helt! Älskar hur enkelt pennorna gör det för mig att täcka fältet och att måla ton i ton. #nödvändiglyx

Heja, heja, heja, heja! står det på målarbilden. Jag vet inte om jag är ironisk eller menar allvar. Kanske båda. Oavsett vilket blev dagen faktiskt mycket bättre när jag gjorde bladet och sedan färglade det med mina bästa färgpennor a.k.a. Faber-Castell Polychromos.

text målarbilder

Jag lägger upp min nya kreation för gratis nedladdning bland mina printables och målarbilder. Det är fritt fram för dig att ladda ner, skriva ut och måla den. Gör det ironiskt eller med den uppriktigaste viljan att peppa dig själv eller någon annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.