Visste du att du kan vika ett fladdermusbokmärke i papper?

vika fladdermusbokmärke
Bild: © Firn / iStock

Det här är inte det första eller sista halloweeninspirerade bokmärkespysslet jag skriver om. Jag tycker om böcker och bokmärken för mycket för att helt och hållet sätta p för temat. Därför kan du också få tips på hur du viker ett hörnbokmärke med en söt, liten pumpa i papper ochhur du gör ett spökbokmärke av en glasspinne.

fladdermus bokmärke
Bild: © Firn / iStock

Men här, just precis här vill jag lyfta ett annat halloweenpyssel som jag själv fastnat för. Har du sett de gulliga fladdermössen på bilderna? Säkerligen är det fotona ur min bildbank som lockar dig till detta blogginlägg för att vika ett fladdermusbokmärke i papper…

vika fladdermushörnbokmärke i papper
Bild: © Firn / iStock

Jag kommer ta fram ett särskilt inlägg med bild- och textinstruktioner för att vika hörnbokmärken. Till dess vill jag tipsa om de ganska så kompletta filminstruktionerna för att göra en egen pappersfladdermus. Och innan jag avrundar inlägget vill jag även tipsa om bloggens övriga fladdermuspyssel – läs, titta och inspireras!

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *