Värsta snigelfarten på mig, ju (!!!)

Ibland tänker jag så mycket att jag blir värsta snigeln. Sakta, sakta skriver jag uppgifterna. Jag menar det: snigelsakta. På skrivutbildningen jag gick för typ en herrans massa år sedan fick jag lära mig att tankar kan ge skrivblockering. Det enda sättet att bli kvitt blockeringen är att skriva sig genom tankarna. Annars skvalpar de liksom runt i hjärnan och stör processen.

skriver som en snigel
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

När jag skriver beställningstexter är det inte alltid jag känner att jag har tid att skriva av mig om annat. Men det kan vara ett misstag att skippa den här näst intill terapeutiska biten. För inte blir jag kreativare eller produktivare av att sitta och tänka på ditten när jag egentligen borde skriva om datten. #notetoself #skrivtips

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.