Två kanske inte fullt så enkla ordlekar med blommor

***Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON***

knep och knåp
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

… Två ENKLA ordlekar med blommor, det är så jag först beskrev dessa knep och knåp. För att vara ärlig är jag inte så säker på att jag själv tycker ordlekarna är så enkla. Hur många blommor på bokstaven x känner jag liksom till? Var till slut tvungen att googla latinska namn på blommor.

Att kasta om bokstäverna så att de bildar ett blomnamn är inte heller gjort i en handvändning. I alla fall inte för mig som inte brukar hjärngympa i vanliga fall. Men jag har tyckt om att göra de nya printables för vuxna och jag hoppas du kommer gilla att knåpa med dem en stund.

Jag börjar sakta men säkert komma allt mera i gång med sandraprintables i sociala medier. Laddar för fullt inför hösten. Det hade varit jätteroligt om du ville följa mig på Facebook, Instagram och/eller på Pinterest.

Sandra tipsar om Tankenötter för mindfulness

Tankenötter för mindfulness beskrivs som böcker med övningar för ökad närvaro och fokus. Jag har samtliga böckerna i serien hemma och vet inte hur mindfulness dem är. Däremot tycker jag de är ypperliga böcker för knep och knåp.

knep och knåp böcker
Böckerna i serien Tankenötter för mindfulness innehåller mängder av ord- och sifferlekar. Jag har själv böckerna hemma och tycker det är avkopplande att klura på ordknåpen – övningarna är faktiskt riktigt utmanande.

Böckerna innehåller mängder av ordlekar, sudoku, labyrinter och andra logiska uppgifter att klura på. Jag föredrar övningarna med ord, eftersom jag har så svårt för siffror och inte har greppat hur exempelvis sudoku fungerar ännu. Det finns gott om både ord- och sifferlekar i Tankenötter för mindfulness-böckerna.  

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.