Kultur Natur Printables

Min dikt om nyckelpigan – målarbild och skrivövning i ett

Jag kände för att göra något kreativt i kväll och har därför dammat av mitt tidigare koncept för att skriva dikter.
skrivövning
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Inför påsk gjorde jag skrivövningen Min dikt om påskliljan och som jag blev nöjd med. Varför då inte upprepa konceptet? Tänkt och gjort! Resultatet blev ett nytt tillskott i min samling av printables för kostnadsfri nedladdning.

Nu har jag valt att fokusera på nyckelpigor – älskar den lilla vackra skalbaggen! Skrivövningen går ut på att skriva din egen dikt om nyckelpigan och förslagsvis utifrån varje bokstav i ordet ”nyckelpigan”. Du kan även dikta fritt. Såklart!

dikt nyckelpiga

När du har diktat klart om insekten färglägger du målarbilden. Två övningar i en! Jag vet att jag skriver det ofta, men jag hade verkligen blivit jätteglad om du delar med dig av dina dikter i kommentarsfältet här nedanför. Jag är säker på att varje nyckelpigedikt är unik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: