Veligheten har nått nya nivåer i höst

Det jag gör har jag gjort ganska länge nu och jag är inte typen som gör en och samma sak år ut och år in. Kan rent av bli riktigt less om jag hållit på för länge. Inför hösten tänkte jag att skulle göra något nytt och jag började därför plugga igen. Idéhistoria och litteraturvetenskap.

Men inom loppet av två och en halv veckor hade jag hoppat av studierna. Mitt upp i allt insåg jag att jag verkligen inte klarar mig utan skapandet. Så nu sitter jag här igen, full av idéer efter att ha velat fram och tillbaka.

ljus genom träd
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se
Jag älskar att fotografera utomhus och just foto är något jag vill lära mig mer om. Eftersom jag vill att sidan ska ladda snabbt har jag tagit ner bildkvaliteten på bilderna. Jobbiga övervägningar.

Samtidigt kan jag inte låta bli att känna att jag vill pröva mina vingar, göra något kreativt men i ett annat sammanhang än bloggskapandet. Jag vill fota mer, designa mer och skriva mer, men kanske inte så kommersiellt. Eller så kanske jag vill börja reklama igen. Jag vet inte.

Medan jag försöker landa i något lär jag mig Adobes program, typ Illustrator, Lightroom och Photoshop. De här kunskaperna kommer jag ha stor glädje av i framtiden.

Jag fortsätter också skapa printables och jag är själv ganska stolt över mina senaste halloweenmålarbilder, om jag får säga det?

naturbilder lönnträd ljus
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Fotografera i naturen, det gör jag också och det är något jag älskar att göra. I dag är det vackert ljus utomhus så jag ska strax stänga ner och ge mig ut med makroobjektivet.

Publicerat den
Kategoriserat som Jobb, Vardag

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.