Måla ägg! Färglägg påskäggen efter textbeskrivningarna

***Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Pen Store***

Coronakrisen har påverkat även min skriv- och bloggverksamhet. Jag befinner mig dock i den tacksamma situationen att jag kan täcka upp någorlunda genom att skriva beställningstexter. Så har jag också gjort de senaste veckorna – och därmed hamnat något på efterkälken med mina egna påskprojekt.

läsförståelse för barn
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se
Nu har jag äntligen provat mina nya Faber-Castell-vaxkritor. Wow, vilka kritor! Så fylliga och rika färger. Kan jämföras med de något billigare Sense-vaxkritorna som jag inte gillar lika mycket. Nu blir det all in Faber-Castell (åtminstone ett tag)!

Mindre tid över till det egna skapandet har gett mig kreativ abstinens. Skaparsuget är visserligen lite stressande men samtidigt oerhört positivt, för det ger mig den lilla extra orken att ta tag i mycket av det jag velat göra. Förmiddagen har jag exempelvis ägnat åt att göra nya målarbilder med färgläggningsinstruktioner – och i går och i förrgår fortsatte jag lägga upp påskpysselmin livsstilssajt Vardagssaker.se.

målarbild

Det känns som en seger att jag äntligen gjort mina måla ägg-målarbilder. Precis som Maneten går dessa två printables ut på att färglägga bilden efter beskrivningarna, men här är i stället temat påsk och påskägg. Jag vet att jag är sent ute men planen är att bygga upp en bra grund inför nästa år.

målarbild

Kanske att dessa printables för barn hinner bringa er lite, lite glädje i årets påskfirande?

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *