Glöm inte att tvätta händerna! En målarbild

corona målarbild
Bild: © Sandra Jönsson / Sandrajonsson.se

Jag trodde inte att coronakrisen skulle göra det svårt att nå fram i marknadsföringen. Men det har den gjort och eftersom jag inte vill skriva för mycket om corona– lämnar det åt experterna – är det nästan dött läge som gäller. Som vanligt gör kreativitet tuffa tider roligare och även om jag inte kommer skriva direkt om corona kan jag skapa kring det. Jag kan exempelvis göra målarbilder, som denna målarbild med texten Glöm inte att tvätta händerna!

målarbild

Artiklarna jag skriver till den andra sajten Vardagssaker.se har också fått en kringskapande karaktär. Dit har jag skrivit en artikel med kuriosa om handhygien och en annan med tips på hur man tvättar händerna rätt. Vi är tre skribenter som driver Vardagssaker.se, jag, Pernilla och Johan. Pernilla kom med det lysande förslaget att ha temat karantänidéer. Inom ramarna för temat tipsar vi nu om enkla saker för att ge vardagen lite mera lyskraft. Jag gissar att detta blir ett vårens och sommarens större projekt.

Det var kort om vad som är på g i Jönssons skaparverkstad och i vanlig ordning hoppas jag att målarbilden kommer ge dig en fin stund. Den är kostnadsfri, som så många av mina printables för barn och vuxna.  

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *