Så här ser det ut när en badbomb löses upp i vatten

ANNONS FÖR LYKO

En badbomb som löses upp i vatten, är inte det en avkopplande syn? Det kan jag faktiskt tycka att det är. Jag kan också tycka att det är vackert, nästan lite poetiskt när badbomben brusar fram en regnbåge eller galax i karet.

När man lägger i hela badbomben rör den sig långsamt, långsamt i badkaret. Ofta i ett snirkligt, föränderligt mönster. Det kan rent av vara hypnotiskt att följa dess väg.

badbomb löses upp i vatten
Bild: © Katya_Havok / iStock

Av alla Youtube-klipp att döma är det fler än jag som tycker synen är njutbar. På SuesKawaiiCollection kan du följa hur en av Lushs badbomber målar ett galaxmönster över vattenytan och på Lushs egen Youtube-kanal kan du titta på bath art. Bath art är en form av slow-tv där badbomber brusar i ett långsamt tempo.

Även Bomb cosmetics – jag skrev ett inlägg om deras badbomber i går – visar upp ögonblicket när badprodukterna släpps i vattnet. Det är fantasifullt och kreativt, som du kan se på Bomb cosmetics Youtube-kanal.

Titta och häpna!

av Sandra Jönsson

Jag heter Sandra Jönsson och det är jag som bloggar här på Sandrajonsson.se.