Vardag

Badprodukter för enhörningsfantasten – alltså för moi!

Är man enhörningsfantast så är man.

***Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bluebox***

På sistone har jag återvänt till en och annan nätbutik. Jag har exempelvis webbfönstershoppat roliga heliumballonger igen och igen. Mest av allt har jag tittat på veganska badprodukter med ett härligt, bubbligt enhörningstema. Kanske har den sociala distanseringen på grund av corona stigit mig åt huvudet – för hur länge sedan är det inte som jag slösade tid på låtsasnätshopping?

veganska badprodukter
Presentboxen Unicorn Universe kostar 479 kronor på Bluebox. Då ingår åtta veganska badprodukter i regnbågens alla färger.

Jag vet med mig att jag har en tendens att fokusera väldigt mycket 1800-talets England, kostymdramer, enhörningar, regnbågar, bubblor och på otäcka saker när jag är lite ur vardagsfas. Så att jag i två veckors tid emellanåt stirrat mig köptokig på Bomb Cosmetics tämligen upplyftande Unicorn Universe-badpaket är väl ganska så talande. Men visst blir man glad när man ser de färgglada badprodukterna?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: